Alla inlägg av ljungbyfotoklubb

Månadens bild 2017

På varje månadsmöte röstar vi fram en månadens bild. Varje gång har vi olika teman som får tolkas helt fritt. Varje bild som tävlar måste vara tagen under tävlingsperioden.

November- ”Gissa yrke”

Foto: Lasse Nilsson

Oktober- Höstdetaljer

Foto: Edit Peterffy

Juni- Sommarskugga

Foto: Agnes Mako

Maj- Blomknoppar

Foto: Lasse Nilsson

April – Bild före och efter

Foto: Edit Peterfy

Februari/Mars – Rost

Foto: Ingvar Jönsson

Träffa oss på föreningsmässa i Ljungby 6 februari 2016

Lördagen den 6 februari kl. 10-14 är det föreningsmässa på Ljungby arena. Då finns vi, tillsammans med många andra föreningar i Ljungby kommun, på plats för att berätta om vår verksamhet och svara på alla dina frågor! Så ta chansen om du är nyfiken men vill veta mer innan du dyker upp på ett möte.

Det är fritt inträde, och under dagen finns det förutom föreningsmontrarna en massa aktiviteter och uppträdanden.

Välkommen till Blickfånget – klubben för dig som gillar foto!

Utställningar sommaren 2015

I sommar hittar du fotoklubbens medlemmars bilder på Maris kök och på Åsikten i Ljungby.

På Maris kök hänger de till 23 augusti. Fram till dess byter vi ut bilderna minst en gång så titta gärna in igen även om du redan varit där en gång!

På Åsikten har vi en stående utställning där vi byter ut bilderna med jämna mellanrum. Är du ofta på Åsikten, kanske i deras restaurang, så har du säkert redan sett några av bilderna. 1 juli byttes alla ut där.

Fotoklubben ställer ut på Ljungby bibliotek i april

Den 1-25 april 2015 har fotoklubben en utställning på Ljungby bibliotek. Temat är ”Min favoritbild” och innebär att varje utställande medlem har valt ut en bild som vi också berättar kort om. Så den här gången får du inte bara se bilder utan också höra lite om fotografens tankar! Ett kul koncept tycker vi i klubben!

Vernissage är den 1 april kl. 18, kom gärna dit så har du dessutom möjlighet att träffa oss! Välkommen!

favoritbild