Om klubben

Ljungby fotoklubb Blickfånget är en klubb för alla fotointresserade i Ljungby och däromkring. Alla är välkomna, oavsett om du fotograferar med mobilkamera eller marknadens dyraste systemkamera och oavsett vad du helst har framför kameran och hur länge du fotograferat.

Klubben är aktiv med medlemmar som träffas regelbundet. En gång i månaden är det ordinarie klubbmöte med planering av kommande projekt såsom utställningar, utflykter och uppdrag med mera. Vid ett annat tillfälle tittar vi på varandras bilder och röstar fram en Månadens bild på olika teman. Mellan klubbmötena hålls ibland specialmöten med olika inriktningar eller bara för att träffas och prata bild. Studiecirklar, fototävlingar, utställningar och speciella projekt som fotomaraton är exempel på frågor som klubben jobbar med.

De ordinarie klubbmötena är den första onsdagen i månaden om det inte är en större helgdag just då. Vi har inga träffar i juli och augusti. Håll utkik här på hemsidan för aktuella mötestider.

Är du nyfiken på vår klubb och vill hänga med på ett möte? Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Kontakt!

Som medlem i klubben har man förutom möjligheten att träffas för att diskutera bilder och lära av varandra flera förmåner. Klubben har till exempel ett studiokit med blixtar och fotobakgrund och böcker och tidningar som medlemmar får låna hem. I vår lokal finns också ett ljusbord för den som vill titta närmare på sina negativ.

Vi har också en kalibreringsutrustning så att man kan få rätt färger på sin skärm.

Lämna ett svar

Ljungby fotoklubb Blickfångets hemsida. Här hittar du information om klubben och vår verksamhet.